Google myöntää peukaloineensa Android-puhelimien asetuksia

1
Jami Virtanen

Google myöntää peukaloineensa Android-puhelimien asetuksia
Google on pahoitellut toimiaan Android-käyttäjien huomattua, että virransäästötila oli puhelimissa aktivoitu käyttäjiltä kysymättä.

Virransäästötila säätelee sovellusten toimintaa taustalla. Virransäästötilassa ne päivittyvät harvemmin ja sijaintipalvelut kytkeytyvät pois päältä virran säästämiseksi, kun puhelinta ei käytetä.

"Kyseessä oli yhtiön sisäinen testi, joka vahingossa levisi useammalle käyttäjälle kuin oli tarkoitus," yhtiö kommentoi kummastuneille käyttäjille Redditissä.

"Olemme nyt palauttaneet virransäästöasetukset oletusasetuksiin ja ne voi nyt muuttaa mieleisekseen. Pahoittelemme hämmennystä."

Asetusmuutosten kohteen olleiden puhelimien käyttöjärjestelmänä on ollut uusin Android-käyttöjärjestelmä Pie. Huolimatta Googlen pahoitteluista, käyttäjät ovat jääneet hämmennyksen valtaan, kuinka paljon yhtiöllä on mahdollisuuksia muuttaa asetuksia puhelimissa ilman, että käyttäjä edes lataa mitään päivitystä.Uusimmat puhelimet

Kommentit (1)

Sierra117
Sierra117

1

"kuinka paljon yhtiöllä on mahdollisuuksia muuttaa asetuksia puhelimissa ilman, että käyttäjä edes lataa mitään päivitystä"

Todella paljon!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.