Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WhatsApp kehittää uutta toimintoa – Pidentää akkukestoa

5
Manu Pitkänen

WhatsApp kehittää uutta toimintoa – Pidentää akkukestoa
Iltamyöhäsellä sängyssä WhatsAppia hakkaaville on luvassa hyviä uutisia, sillä pikaviestisovellukseen on tulossa tumma Dark Mode -teema. Aktivoinnin jälkeen WhatsAppin värimaailma muuttuu vaaleasta tummaksi, jolloin silmät rasittuvat pimeässä vähemmän. Jotkut myös tykkäävät muutenkin tummemmista väreistä.

Ominaisuudella on toinenkin käytännöllinen puoli: akkukesto paranee. Kaikissa puhelimissa akkukesto ei parane, mutta Android- ja iOS-puhelimissa OLED-näyttöpaneelit ovat alkaneet yleistyä. OLED-paneeleissa pikselit valaisevat itse itsensä, joten esimerkiksi mustat ja tummat pikselit ovat joko täysin sammuneita tai tuottavat vain hyvin vähän valoa. Näin ollen virtaa ei tarvita pikseleiden sytyttämiseen ja akku kestää pidempään.

Ominaisuuden löysi WABetaInfo-sivuston ylläpitäjät sovelluksen beta-versioista. Jää nähtäväksi koska Dark Mode lopulta valmistuu.Uusimmat puhelimet

Kommentit (5)

Taeco
Taeco

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Nikotiko:

Aika surkeaa otsikointia kun todellisuudessa ei ole kyse virtaa säästävästä ominaisuudesta.

Tumma teema kuluttaa oleellisesti vaaleaa teemaa vähemmän virtaa oled-näytöillä, kuten artikkelissa selitetään. Ainoastaan, jos sinulla on halpa laite kehnommalla LCD näytöllä, tämä ei vähentäisi laitteesi virrankulutusta.

Vastaa
Nikotiko
Nikotiko

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Taeco:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Nikotiko:

Aika surkeaa otsikointia kun todellisuudessa ei ole kyse virtaa säästävästä ominaisuudesta.

Tumma teema kuluttaa oleellisesti vaaleaa teemaa vähemmän virtaa oled-näytöillä, kuten artikkelissa selitetään. Ainoastaan, jos sinulla on halpa laite kehnommalla LCD näytöllä, tämä ei vähentäisi laitteesi virrankulutusta.

"Halpa" laite. IPS näytöt ei ole Oled näyttöjä ja niitä on käytetty mm. kalleimmissa iphoneissa ja tällä hetkellä käytössäni olevassa Huawei P10:ssä joka ei 600€ hintalapullaan kyllä ole ainakaan omalla mittapuullani halpa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.