>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Koodilöytö – Galaxy S10+:sta tulee myyntiin 5G-versio

Manu Pitkänen

Koodilöytö – Galaxy S10+:sta tulee myyntiin 5G-versio
5G-älypuhelimien virta näyttäisi alkavan ensi vuonna. XDA-Developers-verkkosivusto on esimerkiksi pannut merkille Galaxy S9:n ohjelmistopäivityksen koodista merkintöjä, joiden perusteella Samsung aikoisi sisällyttää 5G-tuen ensi keväällä julkaistaviin Galaxy S10+ -puhelimiin.

Konfiguraatiotiedostojen perusteella 5G-yhteensopivuus ei olisi kuitenkin osa vakiovarustelua, vaan perusversiossa matkapuhelinyhteyksiä tuettaisiin ainoastaan 4G:hen asti ja myyntiin tulisi erikseen 5G-mallit. 5G-yhteensopivia Galaxy S10+ -puhelimia saisi sekä Exynos- että Snapdragon-pohjaisina. Pienemmissä Galaxy S10 -malleissa matkapuhelinverkkotuki rajoittuu edelleen 4G:hen.

Syyskuun alussa eteläkorealainen The Bell -talousjulkaisu spekuloi Samsungin julkaisevan ensi keväänä Galaxy S10+:sta 5G-version. XDA-Developersin havaintojen perusteella näin näyttäisi olevan.Samsung on kuitenkin kertonut julkisesti, että markkinoille on tulossa 5G-puhelimia jo ennen Galaxy S10:tä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.