OnePlus joutuu oikeuteen – Pikalatauksen nimi ärsytti kuulokeyhtiötä

Manu Pitkänen

OnePlus joutuu oikeuteen – Pikalatauksen nimi ärsytti kuulokeyhtiötä
High-end-kuulokkeita myyvä Bragi on haastanut älypuhelinmerkki OnePlussan oikeuteen Euroopassa. Syy oikeusjutun nostamiselle on kiinalaisyhtiön käyttämän lataustekniikan nimeämisessa. Bragi nimittäin suojannut Dash-kuulokkeiden nimen tavaramerkillä – OnePlus on vuorostaan nimennyt puhelimiensa pikalatauksen Dash Chargeksi.

Tarkemmin ottaen kyse on siitä, että Bragi on nimennyt langattomien Dash-kuulokkeiden laturin Dash Chargeriksi, joten yhtiöiden latausjärjestelmät voivat mennä sekaisin. Keväällä uutisoimme siitä, että OnePlus 6:n latausjärjestelmän nimi vaihtui Dash Chargesta Fast Chargeksi.

Bragin mukaan sekä Euroopan että Yhdysvaltain patenttihallinto on hylännyt OnePlussan tavaramerkkihakemukset Dash Chargelle.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.