Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tulevan OnePlus 6T:n ulkonäkö ja uudet ominaisuudet paljastuvat vuotokuvista

1
Puhelinvertailu

Tulevan OnePlus 6T:n ulkonäkö ja uudet ominaisuudet paljastuvat vuotokuvista
Kiinalaisvalmistaja OnePlussan tuleva huippupuhelin on paljastunut uusissa kuvissa. Twitterin @OnLeaks-tilin ja MySmartPrice.com-sivuston kautta vuodetut kuvat tarjoavat näkymän tulevaan OnePlus 6T -malliin.

Olettaen, että kuvat ovat aitoja, tai pikemminkin kuvien pohjalla olevat pohjapiirrokset, niistä voidaan lyödä lukkoon muutamia laitteen tärkeimpiä ominaisuuksia. OnePlus 6T tulee kuvien mukaan näyttöön sijoitetulla sormenjälkilukijalla, josta kertoo takapaneelista puuttuva lukija.

Takakameran suhteen on pysytty tutussa kahden kameran järjestelmässä, näyttölovi on Oppolta tuttu kyynelmallinen, hälytyskytkin löytyy oikeasta sivusta ja kuulokeliitin on poistunut.

Mitä mieltä olet kuvien laitteesta ja odotatko edelleen kiinnostuneena 17. lokakuuta järjestettävää julkistustilaisuutta? Kuvien lisäksi laitetta esitellään samoista piirroksista renderöidyllä videolla.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.