Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Näin saat Yle Areenan toimimaan taustalla

1
Manu Pitkänen

Yle Areenaan tuli uusi ominaisuus – Videot saa toistumaan taustalle
Yle on päivittänyt Areena-sovelluksensa iOS-version. Uutta on esimerkiksi mahdollisuus laittaa sovelluksen sisältö toistumaan taustalle, jolloin näyttöä ei tarvitse pitää aktiivisena jos haluaa vain kuunnella jotakin ohjelmaa.

Offscreen-tuki löytyy toistaiseksi vain iOS-sovelluksen uusimmasta versiosta ja sen saa päälle Areena-sovelluksen asetuksista (Videoiden taustatoisto). Yle Areenan palvelupäällikkö Kari Haakana kuitenkin kertoo Twitterissä, että sama ominaisuus on tulossa hieman myöhemmin myös Android-sovellukseen. Tarkkaa aikataulua ei kuitenkaan kerrottu.Uusimmat puhelimet

Kommentit (1)

ssilakka
ssilakka

1

Onpahan nyt taas "uudistus". Todella pitkään jo saanut täsmälleen saman asian,kun näyttö on lukossa ja siitä lukitusnäytön play-nappulasta on toiston painanut päälle. :D

Sama juttu mikä lieneekään näytön alaosasta tulevan valikon nimi. Sieltä, kun painanut playta on voinut tehdä mitä vaan muuta laitteella videon äänen pyöriessä taustalla.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.