Mainokset ovat tulossa WhatsAppiin

1
Manu Pitkänen

Mainokset ovat tulossa WhatsAppiin
Facebook maksoi itsensä kipeäksi ostaessaan pikaviestipalvelu WhatsAppin itselleen, minkä jälkeen on odotettu miten Facebook aikoo lyödä rahoiksi palvelulla. Yksi tapa on ollut myydä yrityksille uutta asiakaspalvelukanavaa, mutta Facebookilla on muitakin ajatuksia.

WhatsAppin toiminnasta vuonna 2017 vetäytynyt Brian Acton paljasti viime viikolla, että Facebookin tarkoituksena on ollut alusta lähtien esittää pikaviestipalvelussa mainoksia. WhatsAppin perustajiin kuulunnut Acton lähti WhatsAppilta, koska hänen näkemyksensä palvelun kehittämissuunnasta erosivat hyvin voimakkaasti toimitusjohtaja Mark Zuckerbergin ajatuksista.

Pikaviestipalvelun kehitystä tarkasti seuraava WABetaInfon mukaan Facebook testaa itse asiassa jo nyt mainosten esittämistä WhatsAppissa. Ominaisuus ollaan lisäämässä WhatsApp Status -näkymään ja mainokset toimisivat samaan tapaan kuin Instagramin Storiesissa. Acton olisi halunnut periä käyttäjiltä pientä maksua palvelun käytöstä, mutta Facebook ei suostunut siihen.Uusimmat puhelimet

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.