Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WhatsAppissa vastaaminen nopeutuu – Näin se toimii jatkossa

2
Manu Pitkänen

WhatsAppissa vastaaminen nopeutuu – Näin se toimii jatkossa
Viesteihin vastaaminen niitä lainaamalla on nykyisellään ehkä hieman kankeasti toteutettu, mutta asiaan on tulossa muutos lähitulevaisuudessa. Pikaviestipalvelun tuoreimmassa betassa (Android) on nimittäin mahdollisuus vastata viesteihin pyyhkäisyeleellä.

Viestiin vastaaminen / lainaaminen WhatsAppissa

Nykyisin WhatsApp-viesteihin vastaaminen tapahtuu painamalla vastattavaa viestiä pitkään pohjassa, minkä jälkeen viesti aktivoituu ja voit kirjoittaa viestisi suoraan tekstiriville. Vaihtoehtoisesti voi klikata viestin aktivoinnin jälkeen näytön yläreunassa oleva Vastaa-painiketta (vasemmalle osoittava kaareva nuoli). Uusimmassa betassa toiminto muuttuu niin, että vastaaminen ei tapahdu enää viestiä painamalla vaan vastattavaa viestiä pyyhkäisemällä oikealle.

Vastaa-nuoli löytyy uusimmasta betastakin, mutta viestin aktivoinnin jälkeen ei voi enää suoraan kirjoittaa vastausta. Mikäli yrität paina-ja-kirjoita-taktiikkaa, niin sovellus ilmoittaa vain, että "Voit nyt pyyhkäistä viestin kohdalla vastataksesi".Uusimman betan löydät Google Play -sovelluskaupasta.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.