Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huawei paljasti – Taipuvaa puhelin on kehitteillä

Manu Pitkänen

Huawei paljasti – Taipuvaa puhelin on kehitteillä
Viime viikolla kuultiin Samsungin johdon suusta tietoja kehitteillä olevasta taipuvasta älypuhelimesta. Jo aiemmin on tiedetty, että Huawei kehittää kilpaa samankaltaista puhelinta – ei siis lainkaan yllättävää, että kiinalaisyhtiön suunnaltakin on saatu viestiä taipuvasta puhelimesta.

Huawein toimitusjohtaja Richard Yu kertoi Digital Trends -julkaisulle, että yhtiö kehittää parhaillaan ensi vuoden puhelinmallistoaan ja nykyisissä kaavailuissa siihen kuuluu myös taipuva puhelinmalli. Vielä on kuitenkin liian aikaista alkaa odottaa taipuvaa Huawei-puhelinta, sillä Yun mukaan laitetta ei ole vielä optimoitu kuluttajakäyttöön sopivaksi.

Rivien välistä voi siis päätellä, että puhelimen kehitys on vielä alkuvaiheessa. Uutta teknologiaa sisältävien laitteiden tuotekehitys on aina arvaamaton prosessi, joten taipuvan puhelimen julkaisu voidaan peruuttaa milloin tahansa.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.