>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus muutti suunnitelmia Applen takia – OnePlus 6T:n julkaisu aikaistuu

Manu Pitkänen

OnePlus muutti suunnitelmia Applen takia – OnePlus 6T:n julkaisu aikaistuu
OnePlussalla kävi hiukan huono tuuri julkistustilaisuuden ajoittamisen kanssa. Kiinalaisyhtiö ilmoitti ensin, että se aikoo esitellä uuden OnePlus 6T -älypuhelimen 30. lokakuuta, mutta aikataulua on jouduttu muuttamaan käytännöllisten syiden takia.

OnePlussan keskustelupalstalla tiedotetun uuden aikataulun syyt kerrottiin suoraan, vaikka se voidaan hyvin päätellä ilmankin. Pian sen jälkeen kun OnePlus kertoi ajankohdan julkistukselleen, Apple lähetti oman lehdistökutsun eetteriin ja sattumalta tilaisuuden osuivat samalle päivälle.

Applen tilaisuudessa on määrä esitellä uusia iPadejä ja Mac-tietokoneita. OnePlussa ei nähnyt kovin hedelmälliseksi lähteä kilpailemaan mediahuomiosta Applen kanssa, koska melko varmasti OnePlus häviäisi tämän kilpailun. Tästä syystä OnePlus esittelee puhelimensa vuorokautta suunniteltua aikaisemmin eli 29. lokakuuta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.