Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Perjantaina kauppoihin tulevan iPhonen nimen merkitys selvisi

Jami Virtanen

Perjantaina kauppoihin tulevan iPhonen nimen merkitys selvisi
Uusimpien iPhonien julkaisusta lähtien omenayhteisö on miettinyt päänsä puhki mitä kirjaimet uusien puhelinmallien nimien perässä meinaavat.
Varsinkin iPhone XR:n kohdalla on mietitty R:n merkitystä, sillä aikaisemmin Applen puhelimissa ei kyseistä kirjainta olla nähty. Sen on arveltu tulevan esimerkiksi sanasta "Regular" (tavallinen) tai "Reduced" (pelkistettu) kuvaamaan puhelimen kohderyhmää tai ominaisuuksia.

Nyt Applen markkinointijohtaja Phil Schiller on kertonut Engadgetin haastattelussa, että kirjain ei merkitse mitään. Applen käyttämät kirjaimet eivät ikinä tule mistään tietystä sanasta Schillerin mukaan. Schillerille itselleen kirjaimet kuitenkin tuovat mieleen urheiluautot joiden mallinumeroiden perässä nähdään monesti S tai R kirjain, kuten esimerkiksi Audilla.

Muutenkin puhelimien nimissä on nykyään trendi, jossa niillä ei tunnu olevan mitään merkitystä. Nykypäivänä kuluttaja saa tehdä aikamoisen työn selvittääkseen, mikä on uusin malli, jos ei satu seuraamaan alaa säännöllisesti.iPhone Xr tulee kauppoihin 26. lokakuuta. Sen tarkemmista ominaisuuksista voit lukea tästä artikkelistamme.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.