Andromeda vilahti Microsoftin esityksessä – Uusi käyttöjärjestelmä kehitteillä

1
Manu Pitkänen

Andromeda vilahti Microsoftin esityksessä – Uusi käyttöjärjestelmä kehitteillä
Vuosi sitten Microsoftin huhuttiin kehittävän täysin uutta käyttöjärjestelmää, joka on alusta lähtien suunniteltu voimakkaasti räätälöitäväksi. Tätä Andromeda OS -käyttöjärjestelmää voitaisiin näin käyttää melkeinpä missä tahansa laitteessa.

Asian tiimoilta ei ole kuulunut uutisia vähään aikaan, mutta kehitystyö ilmeisesti jatkuu edelleen kulisseissa. Näin voidaan ainakin päätellä tunnetun Reddit-käyttäjän julkaisemista kuvista, jotka on otettu jostakin Microsoftin Azure DevOps -tilaisuudesta. Linkin Reddit-keskusteluun jakoi tunnettu Windows-vuotaja WalkingCat.

Andromeda-pohjaisia laitteita voidaan joidenkin tietojen mukaan odottaa tulevan jo vuonna 2019.

Windows 10:n korvaajaksi Andromedaa ei voida tituleerata, vaan se pikemminkin täydentää Microsoftin käyttöjärjestelmävalikoimaa. Andromeda on osa Windows Core OS -hanketta ja periaatteessa kyseessä on Microsoftin uusi yritys laajentua mobiililaitteisiin. Andromedasta on siis tulossa ehkä Windows Phonen ja Windows Mobilen seuraaja.Uusimmat puhelimet

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.