>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungilta hurja julkistus älypuhelimien kameroihin – 48 megapikselin kenno

1
Manu Pitkänen

Samsungilta hurja julkistus älypuhelimien kameroihin – 48 megapikselin kenno
Galaxy S10:n kamera saattaa yllättää suuren yleisön perinpohjaisesti, sillä yhtiö on juuri esitellyt 48 ja 32 megapikselin Isocell Bright GM1- ja Isocell Bright GD1 -kennot mobiililaitteisiin.

Hurjiin pikselimääriin on päästy pienentämällä kennojen yksittäisten pikseleiden kokoa 0,8 mikroniin. Perinteisen kaavan mukaan pikselin pienempi fyysinen koko on sama asia kuin alhaisempi valoherkkyys ja sitä kautta kohinan määrä kasvaa kuvissa. Tämä kaava pätee uusiinkin kennoihin, mutta mikäli päättää kuvata alhaisemmilla resoluutioilla – kuten 12 ja 8 megapikselillä – valoherkkyyskin kasvaa nelinkertaiseksi Tetracell-teknologian ansiosta.

Samsungin mukaan uudet kennot tarjoavat laitesuunnittelijoille uusia vaihtoehtoja monikennosten kamerajärjestelmien suunnitteluun.

Isocell Bright GD1 -kennoon on lisätty myös tuki reaaliaikaiselle HDR-kuvaamiselle. Kennot tukevat myös gyroskooppipohjaista elektronista kuvanvakausta.

Kennojen tuotanto alkaa vuoden loppuun mennessä. Voi siis olla, että Samsung päätyy käyttämään kennoja ensi keväänä julkistettavissa Galaxy S10 -malleissa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

arivesa
arivesa

1

Vastaus kysymykseen,jota kukaan ei ole esittänyt? Kaikiltahan tuo on toistaiseksi puuttunutkin!

Wanha väittämä kuitenkin on,että kaikkea mikä on tehtävissä ei ehkä pitäisikään tehdä. Nähtäväksi jää arjen hyöty. If any?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.