Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Opera ratkaisi netin yhden ärsyttävimmistä ongelmista

1
Manu Pitkänen

Opera ratkaisi netin yhden ärsyttävimmistä ongelmista
EU:ssa on päätetty kaikessa viisaudessa, että verkossa liikkuvan kansalaisen tulee tietää sivustojen tallentavan hänen liikkeistään tietokoneelle väliaikaistiedostoja. Hyvää tahtova säädös on kuitenkin johtanut siihen, että käytännössä jokainen verkkosivu tiedottaa näiden keksitiedostojen tallentamisesta ja sinun pitää klikata ilmoitus pois.

Valistuneelle verkkoselaajalle ilmoitukset ottavat pannuun pidemmän päälle, minkä takia ilmoitukset olisi mukava estää kokonaan. Silloin voisi keskittyä olennaiseen. Operan Android-selaimeen on lisätty uusi ominaisuus, joka toimii juuri näin: se estää sivuille lisätyt keksi-ilmoitukset CSS- ja JavaScript-analyysin avulla. Tässä tapauksessa tosin annat Operalle luvan hyväksyä kaikkien verkkosivujen keksitiedostot.

Operan uusimman Android-selaimen voit ladata Google Playstä.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (1)

p2pman
p2pman

1

Toinen keino on käyttäää mainosesto-ohjelmaa ja siinä Fanboyn Cookiemonster-listaa :) https://www.fanboy.co.nz/fanboy-cookiemonster.txt Sitä päivitetään ahkerasti ja se estää erittäin kattavasti nämä turhakebannerit.

Ublock Originissa tämän listan saa klikattua päälle napinpainalluksella. Adblock Plussassa se pitää lisätä erikseen manuaalisesti syöttämällä tuo antamani linkki siihen.

Androidissa ainakin Firefoxiin pystyy asentamaan lisäosia, siihen voi asentaa vaikka Ublock Originin, johon voi laittaa käyttöön tuon Cookiemonster-listan.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.