>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung lisää vettä myllyyn – Taitettava älypuhelin on tulossa!

Manu Pitkänen

Samsung lisää vettä myllyyn – Taitettava älypuhelin on tulossa!
Marraskuun 7. päivä lähestyy väistämättömästi ja samalla Samsung lisää hypetystä sosiaalisen median kanavissaan. Syy hypetykselle on pian alkava Samsung Developer Conference -kehittäjätapahtuma sekä siellä todennäköisesti esiteltävä taipuva älypuhelin.

Hypeä nostatetaan Samsungin logoa mukailevalla kuvalla, jossa yhtiön nimi taipuu kaksinkerroin kuin lompakko. Tämä tietysti luo katsojan päässä mielleyhtymiä taipuvaan puhelimeen – ja se lienee ollut mainostoimiston ajatuksenakin. Samsungin johdosta viestittiin jo syyskuun alussa, että taipuva älypuhelin esiteltäisiin vielä tämän vuoden aikana. SDC olisi otollinen paikka paljastukselle.

Taipuvia älypuhelimia on odotettu vuosia. Nokia esitteli esimerkiksi taivutuksilla ohjattava Kinetic-prototyypin jo vuonna 2011. Samsung taas visioi vuonna 2014 älylaitteesta, jonka voisi taittaa lompakon tavoin tabletista älypuhelimeksi (uutiskuva).

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.