Kiinalaisvalmistaja julkaisi puhelimen kolmoiskameralla ja kahdella akulla

1
Jami Virtanen

Kiinalaisvalmistaja julkaisi puhelimen kolmoiskameralla ja kahdella akulla
Kiinalaiinen puhelinvalmistaja Oppo julkaisi kolmannen huppupuhelimensa tänä vuonna.
Oppo RX17 Prossa on 6,4 tuuman AMOLED näyttö pisaran muotoisella lovella. Näytössä on myös nykypäivän trendin mukaan sormenjälkitunnistin. Puhelimen takakansi on värikäs ja sisältää kolmoiskameran.

Kolmoiskamerassa on 12 megapikselin optisella kuvainvakaimella varustettu pääkamera sekä 20 megapikselin kamera. Lisäksi mukana on ToF 3D -kamera syvyysmittauksella, joka mahdollistaa 3d-kuvien ottamisen. Etukameran tarkkuus on 25 megapikseliä. Puhelin käyttää tekoälyteknologiaa hämärässä kuvatessa ja Oppo kutsuukin ominaisuutta "Ultra Night Mode"-nimellä.

Puhelimessa on viimeisin versio Gorilla Glass -näytöstä eli Gorilla Glass 6. Puhelimen sisällä on poikkeuksellinen kahden 1850 milliampeerin akun ratkaisu, jonka ansiosta Oppo lupaa puhelimen latautuvan todella nopeasti. Kiinalaisvalmistaja lupaa puhelimen varauksen täyttyvän 40%:iin kymmenen minuutin pikalatauksella. Lisäksi puhelimesta löytyy Qualcommin Snapdragon 710 prosessori, 6 tai 8 gigaa RAM-muistia ja sisäistä tallennustilaa 128 gigaa, joka on laajennettavissa MicroSD-kortilla. RX17 Pro tulee Android 8.1 Oreo-käyttöjärjestelmällä, jonka päällä on Oppon oma ColorOS 5.2 -ohjelmisto.Myyntiin puhelin tulee Euroopassa marraskuun 16. päivä 599 euron hintaan.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (1)

arivesa
arivesa

1

Kaikki linssit samassa rivissä ei voine antaa oikeata syyvyyskuvaa? Ehkä jonkun simulaation? Kuinka sitäkään voi nähdä 2D ruudulta ilman erikoislaseja? Onko joku tätä kaivannut?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.