Googlen verkkokaupasta ostettu Pixel 3 saapui täysin tuhoutuneena

1
Puhelinvertailu

Googlen verkkokaupasta ostettu Pixel 3 saapui täysin tuhoutuneena
Googlen uusi Pixel-puhelin on varmasti yksi tämän syksyn toivotuimpia älypuhelimia. Tällä kertaa vaikuttaa myös siltä, ettei suurempia fiaskoja, kuten viime vuoden näyttöongelmat, ole sattunut Googlella.

Täysin ongelmitta julkaisu ei ole kuitenkaan tälläkään kertaa mennyt. Yksi turhautuneista asiakkaista on julkaissut Redditissä tietoja rikkoutuneesta Pixel 3 -puhelimesta.

Yhdysvaltalaiskuluttajan mukaan hän ei kuitenkaan ole tipauttanut puhelintaan, vaan se saapui rikkoontuneena.

Eikä laite ole pelkästään hieman säröillyt edestä, vaan lasit ovat edestä ja takaa rikki, laite on vääntynyt ja jopa halennut USB-liittimen kohdalta.

Fedexin toimittama paketti on myös ruhjeilla ja selkeästi kohdeltu kaltoin, ja myyntipakkauskin litistynyt. Ei tietysti ole Googlen syy, jos Fedexin toimituksessa on sattunut virheitä, mutta edes Googlen tarjoama asiakaspalvelu ei ole ollut parasta mahdollista.Vaikka alkuun asiakaspalvelu toimi muuten moitteetta, niin selvisi, että tapaus käsitellään tavallisena palautuksena, joka kestää hieman kauemmin kuin olisi toivottavaa, jos ensimmäinen laite tulee täysin tuhoutuneena.

Lisää kuvia uhrista löytyy täältä.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi 11 Lite 5G NE – hinta laskenut -33%

Xiaomi 11 Lite 5G NE
199 € Telia
299 € Gigantti
299 € Euronics

Alin hinta viikko sitten: 299 €

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -23%

Motorola Moto E22i
99 € Gigantti
109 € Proshop
129 € Power

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Realme C33 – hinta laskenut -22%

Realme C33
179 € Proshop
179 € ComputerSalg
179 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Motorola Moto E32s – hinta laskenut -18%

Motorola Moto E32s
129 € CDON
134 € Proshop
154 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 157 €

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.