>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus 5 sai päivityksen tietoturvaan ja Bluetooth-yhteyksiin

Puhelinvertailu

OnePlus 5 sai päivityksen tietoturvaan ja Bluetooth-yhteyksiin
OnePlus on julkaissut hiljattain päivityksen puolentoista vuoden takaiselle OnePlus 5 -laitteelle. OxygenOS 5.1.7 -päivitys on lähtenyt jakeluun ja saapunut jo osaan laitteista.

Erityisesti päivityksessä on keskitytty Bluetooth-yhteyksien parantamiseen. Käyttäjät ovat havainneet laitteen kanssa ongelmia Bluetooth-yhteyksissä mm. ajoneuvojen ja yleisemmin puheluiden kanssa, ja tätä ongelmaa on parannettu päivityksessä lisääntyneen Bluetooth-yhteyksien vakauden avulla.

Päivityksen tiedoissa mainitaan myös Project Treble -yhteensopivuus, joka kuitenkin Puhelinvertailun tietojen mukaan saapui jo aiemmin. Nyt viimeistään joka tapauksessa tuki Googlen Project Treblelle on virallisesti OnePlus 5:llä.

Project Treblen myötä laitevalmistajien on helpompi päivittää omaa käyttöliittymäänsä koskematta Androidin perusominaisuuksiin.

Päivityksessä myöskin tuotiin Androidin lokakuun tietoturvapäivitykset OnePlus 5:lle.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.