Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Googlelta korjaus Pixel 3:n särisevälle kaiuttimelle

Puhelinvertailu

Googlelta korjaus Pixel 3:n särisevälle kaiuttimelle
Googlen tämänvuotinen Pixel-julkaisu on mennyt huomattavasti edellisvuotta paremmin, mutta täysin huoletta Pixel 3:n ostajat eivät ole voineet olla.

Joillekin laitteet ovat tulleet postissa täysin tuhoutuneena, mutta kenties yleisempi ongelma on kuitenkin ollut laitteen kaiuttimissa.

Käyttäjät ovat valittaneet verkossa, että kaiutin särisee ärsyttävästi tietyissä tapauksissa, tiettävästi pääasiassa suuremman Pixel 3 XL:n ollessa kyseessä. Kyse ei ole edes välttämättä korkeasta äänenvoimakkuudesta, vaan särinää on havaittu pienelläkin volyymillä.

Onneksi Google on ilmeisesti löytänyt ongelman ja luvannut nyt tuoda korjauksen tilanteeseen.

Twitterissä Googlen tuki on vahvistanut, että tulevien viikkojen aikana Google julkaisee päivityksen, joka korjaa särinän, jota ilmenee tietyillä taajuuksilla alle 50 prosentin äänenvoimakkuudella.Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.