Nokia lennättää faneja Dubain julkistustilaisuuteen

Puhelinvertailu

Nokia lennättää faneja Dubain julkistustilaisuuteen
Nokia, eli tässä tapauksessa HMD Global, on julkaissut kampanjan, jossa kutsutaan faneja ottamaan osaa kilpailuun, jossa palkintona on matka Araabiemiraatteihin.

Dubain matkassa on tietysti pienoinen agenda, sillä yhtiöllä on tulossa joulukuun 5. julkistustilaisuus kyseisessä paikassa. Fanit pääsevät siis lentämään ja osallistumaan Dubain tilaisuuteen mikäli valinta sattuu kohdalle.

Kampanjalla juhlistetaan uuden yhteisöfoorumin julkaisua ja osallistuminen vaatiikin kommentin jättämistä foorumin julkaisuun.

Julkaisun mukaan parhaat kommentit valitaan, joskin siinä sanotaan myös, että yksinkertainen tervehdyskin kelpaa.

Itse tapahtumasta odotetaan jotain uutta Nokian älypuhelinta, ja kaikkein odotetuin niistä on tietysti erikoisella kamerajärjestelmällä varustettu Nokia 9, mutta myös uutta Nokia 8.1 -mallia on ennustettu.


Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.