Uusia vuotoja Nokia 9 -hirviökamerapuhelimesta

1
Manu Pitkänen

Uusia vuotoja Nokia 9 -hirviökamerapuhelimesta
Intohimoisimmat Nokia-fanit odottavat jo kovasti HMD Globalilta hirviökamerapuhelinta. Heidän onneksi sellainen on ilmeisesti kehitteillä, ainakin se on vuotanut jo muutamaan kertaan. Kuvia Nokia 9 -nimisestä laitteesta saatiin jo syyskuussa ja nyt niitä on tullut lisää.

Kiinnostavimmat asiat Nokia 9:stä löytyvät puhelimen takapuolelta: Puhelimessa on yhteensä viisi kameraa. Niiden lisäksi takapuolelta löytyy LED-salama ja ilmeisesti etäisyyden mittaamiseen tarkoitettu sensori. Huhujen mukaan puhelinta markkinoitaisiin Pureview-brändillä, joka on tuttu Nokian aiemmista kovan luokan kamerapuhelimista.

Kameran tarkemmista teknisistä yksityiskohdista ei ole toistaiseksi tietoa, joten on vaikea sanoa mitä kaikkea viisikennollisella kameralla voi tehdä. HMD Globalin odotettiin alun perin julkaisevan puhelimen jo tänä vuonna, mutta ilmeisesti julkistus olisikin ensi vuoden alussa. MWC voisi olla sopiva ajankohta kohahduttaa maailmaa uudenlaisella kamerapuhelimella.Nokia 9:ssä on näillä näkymin Snapdragon 845 -järjestelmäpiiri, kahdeksan gigatavua RAMia ja 128 gigatavua tallennustilaa.Uusimmat puhelimet

Kommentit (1)

arivesa
arivesa

1

Päämarkkina-alue Intia ei ehkä tuosta juuri piittaa? Heille tuntuu olevan tärkeää some-daamin Bhattin mainosten tunnelma. Ja käytännöllisyys, ehkä?

www.adageindia.in/marketing/nokia-mobile-once-again-emerging-in-india/articleshow/66446668.cms

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.