Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungilta uusi talvinen värivaihtoehto Note9:stä sopivasti joulumyyntiin?

1
Puhelinvertailu

Samsungilta uusi talvinen värivaihtoehto Note9:stä sopivasti joulumyyntiin?
Samsungin Galaxy Note9 on sopivasti muutamia kuukausia vanha, joten sen uudistaminen uudella värivaihtoehdolla olisi tässä vaiheessa varmasti tarpeen.

Aiemmin huhuttu värimalli onkin nyt tulossa joulumyyntiin, jos kiinalaislähteitä on uskominen. Kyseessä on malli, jota kutsutaan nimellä Pure White, joskin ajankohdan ja värin huomioiden Snow White olisi kenties ollut vielä parempi nimi.

Takaa laite on täysin valkoinen ja ainoastaan kamerat ja sensorit rikkovat täysin lumenvalkoista linjaa takakannessa. Metalliset sivureunukset ovat ilmeisesti hopeiset, jotka tietysti sopivat teemaan.

Tietojen mukaan laite julkaistaan Taiwanissa marraskuun 23. päivä, mutta länsimaihin saapumisesta ei valitettavasti kerrota.

Toki kyseessä voi olla myös photoshoppaus, joten aivan vielä ei kannata varata kaikkia joululahjarahoja uuteen Note9:ään, mutta jäämme odottamaan virallista julkistusta.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (1)

aapii
aapii

1

"ajankohdan ja värin huomioiden Snow White olisi kenties ollut vielä parempi nimi"

Ehkä niin, mutta olisi varmaan Disneyn lakimiehet olleet hyvin hanakasti koputtelemassa ovia vaatimassa Lumikille rojalteja :D

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.