Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Instagram poistaa valetilejä ja -tykkäyksiä palvelustaan tulevien viikkojen aikana

1
Jami Virtanen

Instagram poistaa valetilejä ja -tykkäyksiä palvelustaan tulevien viikkojen aikana
Instagram ilmoitti eilen ryhtyvänsä poistamaan valetykkäyksiä, -seurauksia ja -kommentteja käyttäjiltä, jotka käyttävät Instagramia kolmannen osapuolen sovelluksilla.

Yhtiö ilmoitti käyttöehtojen muutoksesta, joka kieltää kolmansien osapuolien sovellusten käytön, joilla kalastellaan lisää tykkäyksiä ja seuraajia. Instagram sanoo luoneensa tekoälyyn perustuvan moderointityökalun, joka tunnistaa tilejä, jotka käyttävät kolmansien osapuolien palveluita ja automaattisesti poistaa tykkäykset, kommentit sekä seuraamiset. Jokainen tili, jonka tunnistetaan käyttävän kolmansien osapuolten sovellusta suosion lisäämiseen, tulee saamaan Instagramilta ilmoituksen poistetuista tykkäyksistä.

Ulkopuoliset sovellukset myös vaarantavat Instagramin mielestä tilien turvallisuuden, joten sovellus pyytää vaihtamaan salasanan, jota tilille kirjautumiseen käytetään. Aikaisemmin yhtiö on poistanut valetilejä, mutta ei ole ryhtynyt toimiin valetykkäyksiä vastaan. Yhtiön tiedotteen mukaan alustalla tehdään toimenpiteitä tulevien viikkojen aikana, jotka kohdistuvat valetoimintaan Instagramissa.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.