Tuleva OnePlussan McLaren-puhelin saa huimat 10 gigatavua RAM-muistia?

Puhelinvertailu

Tuleva OnePlussan McLaren-puhelin saa huimat 10 gigatavua RAM-muistia?
Kuten kerroimme aiemmin tällä viikolla, niin kiinalainen älypuhelinvalmistaja OnePlus valmistelee mielenkiintoista julkaisua yhteistyössä kilpa-autovalmistaja McLarenin kanssa.

Wokingissa Iso-Britanniassa järjestettävä julkistustapahtuma pitää sisällään todennäköisesti uuden McLaren-version suositusta OnePlus 6T -älypuhelimesta. Yhtiö ei kuitenkaan ole paljastanut mitään teknisistä tiedoista, joskin perinteisesti brändiyhteistyön tuloksena on voinut olettaa, että kyseessä on ulkoista olemusta lukuunottamatta melkoisen tavallinen OnePlus 6T.

Näin ei kuitenkaan ilmeisesti ole tämän laitteen kanssa, kertoo MySmartPrice.com. Sen mukaan uutuuslaite pitää sisällään ensimmäistä kertaa huiman 10 gigatavun RAM-muistin.

OnePlus on ollut edelläkävijä RAM-muistin määrässä jo vuosia. Sen laitteissa on nähtiin jo viime vuonna ensimmäistä kertaa kahdeksan gigatavua muistia. Lisäksi tallennustilaa on kaksi kertaa enemmän kuin OnePlus 6T -huippuversiossa, eli kokonaiset 256 gigatavua.Laitteen esittely tapahtuu 11. joulukuuta.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Apple iPhone SE (2022) – hinta laskenut -21%

Apple iPhone SE (2022)
419 € Swappie
529 € Kärkkäinen
559 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 529 €

Xiaomi Poco M3 Pro 5G – hinta laskenut -17%

Xiaomi Poco M3 Pro 5G
99 € DNA
250 € Hobby Hall
282 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Motorola Moto G22 – hinta laskenut -15%

Motorola Moto G22
139 € Power
148 € ComputerSalg
148 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 162 €

Samsung Galaxy S10 – hinta laskenut -14%

Samsung Galaxy S10
299 € Telia
359 € CDON
390 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 349 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.