>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung julkaisee 5G-puhelimen ensi vuoden alussa

1
Manu Pitkänen

Samsung julkaisee 5G-puhelimen ensi vuoden alussa
Uusimpien tietojen mukaan Apple ei aio pitää kiirettä 5G:hen siirtymisessä, mutta Samsung aikoo sen sijaan tuoda ensimmäisten joukossa tarjolla 5G-puhelimen.

Samsungin 5G-puhelin julkaistaan yhteistyössä matkapuhelinoperaattori Verizonin kanssa. Puhelimen sisuksiin on valittu Qualcommin Snapdragon-piiri, joten Samsung ei ainakaan tällä haavaa luota omaan piirikehitykseen. Kyseinen puhelin aiotaan tuoda Yhdysvaltain markkinoille vuoden 2019 alkupuoliskon aikana. Mitä ilmeisemmin kyseessä on ylemmän hintaluokan laitteesta, joten kyseessä lienee Galaxy S10:n.

Puhelimessa käytetään Snapdragon X50 5G NR -modeemia, Qualcommin antenneja sekä toistaiseksi julkistamatonta järjestelmäpiiriä.

Samsungin ja Verizonin yhteistyön yksityiskohdat pidetään salassa. Vielä ei siis tiedetä laitteen hintaa, julkaisuaikataulua tai tuleeko se myyntiin Verizonille yksinoikeudella.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

1

Lainaus:

uhelimen sisuksiin on valittu Qualcommin Snapdragon-piiri, oten Samsung ei ainakaan tällä haavaa luota omaan piirikehitykseen


Linkissä mainittii että Qualcommin tapahtumassa esittelevät ylättäen Qualcommin piirisarjoilla toteuttua konseptia, ei kerrottu kuinkapaljon sillä on tekemistä julkaistavan laitteen kanssa. Lisäksi se "ensi vuoden alussa" voi tarkoittaa kesää.

Qualcomm on toki valistunut veikkaus, jos miettii mitä piirejä ja miksi (Samsung) käyttää jenkeissä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.