>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus vahvisti: OnePlus 7 saapuu 5G:llä varustetulla Snapdragon 855 -piirillä

Puhelinvertailu

OnePlus vahvisti: OnePlus 7 saapuu 5G:llä varustetulla Snapdragon 855 -piirillä
Piirivalmistaja Qualcommin tämän viikon konferenssissa Mauissa on esitelty uusi Snapdragon 855 -piiri, joka paitsi nostaa tehot uudelle tasolle niin tarjoaa myös 5G-yhteydet.

Tapahtumassa lavalle nousi myös suosituimpiin älypuhelinvalmistajiin Suomessa kuuluvan OnePlussan toimitusjohtaja Pete Lau. Lau kertoi OnePlussan pitkäaikaisesta yhteistyöstä Qualcommin kanssa, jonka johdosta jokainen yhtiön huippulaite koko historian ajan on pitänyt sisällään Qualcommin Snapdragon 800 -sarjan piirin.

Tämä jatkuu Laun mukaan myös ensi vuonna, jolloin yhtiön tuleva lippulaivalaite tulee sisältämään juuri esitellyn Snapdragon 855 -piirin. Jo aiemmin tämä oli käytännössä itsestäänselvyys, koska näin on ollut aiempinakin vuosina.

Aiemmin Pete Lau on kertonut, että OnePlus tulee olemaan ensimmäisten joukossa 5G-yhteyksien tuomisessa älypuhelimiin. Tämä näyttää tapahtuvan jo kesän OnePlus 7:n myötä.Keynote-puheessaan Lau kertoi myös, että OnePlussan toiminta on kasvanut valtaisan nopeaa tahtia, ja vaikka yhtiö ei ole enää samanlainen pieni startup kuin muutama vuosi sitten, niin liikevaihto kasvoi viime vuonna peräti kaksinkertaiseksi.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.