Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Reikänäyttöisten puhelimien uusi trendi – Huawei paljasti Honor View 20:n

Manu Pitkänen

Reikänäyttöisten puhelimien uusi trendi – Huawei paljasti Honor View 20:n
Samsungin lisäksi myös Huawei kiirehti esittelemään puhkaistulla näytöllä varustetun älypuhelimen. Molemmat yhtiöt pitivät kovaa kiirettä julkistamisella, sillä kummallakin oli mahdollisuus olla alan ensimmäinen reikänäyttöisen älypuhelimen julkistaja.

Galaxy A8S:n kanssa kunniasta kilpaili Honor View 20, jota Huawei esitteli ennakolta omassa lehdistötilaisuudessaan. Galaxy A8S:n tavoin Honor View 20 on suunnattu ainakin alkuvaiheessa Kiinan markkinoille. Lehdistö pääsi kokeilemaan vain suojakuoreen vuorattua laitetta.

Honor View 20:n näytön yläkulmassa on siis reikä, johon on nokkelasti sijoitettu etukamera. Näin näyttöala saadaan optimoitua mahdollisimman suureksi ja hukkatilaa ei käytännössä ole lainkaan. Puhelimessa on Kirin 980 -järjestelmäpiiri ja 48 megapikselin kamera.Honor View 20 tulee myyntiin Kiinassa 26. joulukuuta. Kansainvälisille markkinoille laite esitellään tammikuun 22. päivä Pariisissa.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.