Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Jailbreak-harrastukselle kolaus – Cydiaa ajetaan alas

1
Manu Pitkänen

Jailbreak-harrastukselle kolaus – Cydiaa ajetaan alas
iPhonen taipaleen alkuvuosina jailbreaking oli suosittu harrastus, jolla tavoiteltiin etupäässä Apple asettamien rajoitteiden kiertämistä. Harrastuksen suuri voimanlähde oli epävirallinen Cydia-sovelluskauppa, jossa tarjottiin sellaisiakin ohjelmia, joita ei Applen App Storeen kelpuutettu syystä tai toisesta.

Jailbreak-harrastus on saanut nyt kovan kolauksen, sillä Cydia-sovelluskauppa ollaan ajamassa alas. Sovellusten osto-ominaisuus ollaan ainakin lopettamassa,sillä kaupasta on löytynyt PayPal-siirtoihin liittyvä bugi. Kauppaa ylläpitävä Jay "Saurik" Freeman perustelee kaupan lopettamista myös taloudellisilla seikoilla: kaupan ylläpito on hänelle tappiollista liiketoimintaa.

Freemanin mukaan Cydian ylläpito on ollut henkisesti raskasta, koska siitä on kummunnut paljon irrationaalista vihaa ja kateutta häntä kohtaan. Freeman aikoo kuitenkin edelleen tarjota Cydian ohjelmistopakettiarkistoa.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
Arghkk (vahvistamaton)

1

No nyt on kyllä taas kirjotettu hatusta tämä juttu, ei cydiaa alas olla ajamassa hohoijaa....

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.