Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Legendaarinen Lemmings saapui virallisesti Androidille ja iPhonelle - ilmaispelinä, mutta ikävän yllätyksen kera

1
Petteri Pyyny

Legendaarinen Lemmings saapui virallisesti Androidille ja iPhonelle - ilmaispelinä, mutta ikävän yllätyksen kera
Yksi rakastetuimmista 1990-luvun peleistä on eittämättä Lemmings, jossa ohjaillaan päätöntä sopulilaumaa kenttä kerrallaan kohti kotipesää. Pelistä on putkahtanut virallisia ja epävirallisia käännöksiä lähes kaikille mahdollisille alustoille viimeisen 25 vuoden aikana. Mutta nyt pelistä tuli vihdoin myös virallinen mobiiliversio, sekä Androidille että iPhonelle.

Peli itsessään on ilmainen, kuten kuvaan sopii, mutta hupi loppuukin sitten siihen. Peli nimittäin sisältää mikromaksujen mahdollisuuden, kuten lähes kaikki muutkin nykypäivän pelit. Mutta hintahaarukka onkin huikea: kalleimmat pelin sisäiset ostokset maksavat mojovat sata dollaria eli lähes 90 euroa.

Peli muistuttaa trailerin perusteella erittäin paljon alkuperäistä Amigan peliä, joka on ehdottomasti positiivinen asia:
Pelin sisäiset maksut ovat monesti ihan hyväksyttävissä rajoissa, jos pelissä voi edetä ilman niitäkin - tämän balanssin mm. suomalainen Supercell on onnistunut löytämään peleissään varsin mainiosti. Mutta Lemmingsissä peliä voi pelata vain kaksi tuntia kerrallaan ilman rahaa - tämän jälkeen "energiataso" laskee liian alas ja pelaajalla on edessään joko pakollinen pelitauko tai seitsemän dollarin ostos, jolla saa lisää energiaa.

Jos nostalgiaa kaipaa, kannattanee silti kokeilla. Pelin voi ladata näistä linkeistä:

Lemmings Androidille

Lemmings iOS:lle

Uusimmat puhelimet

Kommentit (1)

jartar
jartar

1

Lainaus:

Mutta Lemmingsissä peliä voi pelata vain kaksi tuntia kerrallaan ilman rahaa - tämän jälkeen "energiataso" laskee liian alas ja pelaajalla on edessään joko pakollinen pelitauko tai seitsemän dollarin ostos, jolla saa lisää energiaa.


Olisi se toki kivaa, jos peliä voisi pelata pari tuntia kerrallaan, mutta se ei pidä paikkaansa. Alussa energiapisteitä kuluu kentissä hitaasti jolloin peliaikaa tulee ihan mukavasti, muttei lähelläkään kahta tuntia. Mitä pidemmälle pääsee, niin sitä monimutkaisemmiksi kentät menee jolloin energiapisteet kuluvat nopeasti. Sen jälkeen puhutaan minuuttien pelaamisesta ja tuntien odottelusta.

Harmi, että peli on pilattu mikromaksuilla lähes käyttökelvottomaksi. Pelinä se nimittäin on toimiva ja koukuttava.

Niin ja sen mainitun kaksi tuntia peliaikaa saa jos maksaa 5,99e.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.