Samsungin pikalatauksen teho voi liki tuplaantua Galaxy S10:ssä

Puhelinvertailu

Samsungin pikalatauksen teho voi liki tuplaantua Galaxy S10:ssä
Twitterissä vuotoja ajoittain paljastava Ice universe -tili on julkaissut tänään viestin, jonka perusteella Samsung olisi uusimassa tulevan Galaxy S -mallin latausta.

Viestissä kerrotaan, että Samsung olisi luopumassa 15 wattin pikalatauksesta. Sen mukaan Galaxy S10 saa nopeamman pikalatauksen.

Tämä ei sinänsä ole yllätys, sillä 15 wattin pikalataus on nykypäivänä melkoisen kehnotehoinen. Mikäli Galaxy S10 sisältää esimerkiksi Yhdysvalloissa Snadpragon 855 -piirin, niin se tukee Qualcommin Quick Charge 4+ -tekniikkaa, jonka maksimi teho on jopa 27 wattia.

Tämäkään ei tosin pärjää nykypäivän latauskuninkaille, joihin lukeutuu uusi McLaren-versio OnePlus 6T:stä. Se tarjoaa pikalatauksen 30 watin teholla, mutta sisaryhtiö Oppo on pistänyt Find X:n kanssa vielä paremmaksi 40 watin teholla.Tässä vaiheessa emme tosin tiedä millaista latausteknologiaa Galaxy S10:n Suomessa myytävän mallin Exynos 9820 -piiri sisältää.Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi Poco M3 Pro 5G – hinta laskenut -17%

Xiaomi Poco M3 Pro 5G
99 € DNA
250 € Hobby Hall
282 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Motorola Moto G22 – hinta laskenut -15%

Motorola Moto G22
139 € Power
147 € CDON
148 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 162 €

Samsung Galaxy S10 – hinta laskenut -14%

Samsung Galaxy S10
299 € Telia
359 € CDON
390 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 349 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.