Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus-mainos huijaa kuluttajia pienemmillä reunuksilla?

1
Puhelinvertailu

OnePlus-mainos huijaa kuluttajia pienemmillä reunuksilla?
OnePlus esitteli marraskuun lopulla uuden huippupuhelimensa, ja OnePlus 6T sai oman mainoksensa samoihin aikoihin. Nyt mainos on noussut uudelleen pinnalle, sillä siitä on bongattu moka.

Itseasiassa moka nousi pinnalle Instagram-mainoksesta, joka perustuu YouTubestakin löytyvään videomainokseen. Tässä videossa OnePlus 6T esiintyy Fortnite-pelilaitteena, jonka ulkonäössä jokin on hieman pielessä.

OnePlus on päättänyt poistaa muutaman millimetrin laitteen "leuasta", jotta laite näyttäisi enemmän reunuksettomalta. Myös laitteen muut reunukset näyttävät todellista pienemmiltä.
Yläpuolella voit verrata laitteen virallista tuotekuvaa ja mainoksessa käytettyä laitetta. Koko mainosvideon näet puolestaan alta. Mitä mieltä olet? Kuinka vakavasta huijauksesta on kyse?

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.