Video vuoti! Tällainen on Nokia 9 Pureview -hirviökamerapuhelin

Manu Pitkänen

Video vuoti! Tällainen on Nokia 9 Pureview -hirviökamerapuhelin
Viime vuoden lopulla kohistiin hieman HMD Globalin uudesta hirviökamerapuhelimesta, jonka takapuolelta löytyy peräti viidestä kennosta koostuva kamerajärjestelmä. Intialainen verkkosivusto on julkaissut nyt esittelyvideon laitteesta.

Video on grafiikoiden perusteella HMD Globalin virallinen pressivideo, jossa esitellään puhelimen tärkeimpiä myyntivaltteja ja teknisiä ominaisuuksia. Vähemmän yllättäen Nokia 9 Pureview'n tärkein myyntikärki on sen kamera, joka pystyy taltioimaan jopa 10 kertaa enemmän valoa kuin tavalliset älypuhelinkamerat. Nokia 9 Pureview'n pitäisi siis olla todellinen peto hämärässä otetuissa kuvissa. Kuvien tarkennusta on myös mahdollista muuttaa jälkikäteen.

Samasta videosta ruutukaappauksen on jakanut myös tunnettu puhelinvuotaja @evleaks.

Huhutjen mukaan HMD Global esitteli Nokia 9 Pureview'n ensi kuussa MWC-messuilla.


Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.