Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Googlen uusi kaiken kattava käyttöjärjestelmä tukee Android-sovelluksia

1
Jami Virtanen

Googlen uusi kaiken kattava käyttöjärjestelmä tukee Android-sovelluksia
Google on jo reilun kolmen vuoden ajan työskennellyt uuden käyttöjärjestelmän parissa, jonka tarkoituksena on korvata Android.

Fuchsia nimellä tällä hetkellä kehityksessä olevan käyttöjärjestelmän olisi tarkoitus löytyä tulevaisuudessa niin puhelimista, tableteista, tietokoneista sekä muista "älytavaroista". Uuden käyttöjärjestelmän suunnittelun alusta asti on ollut käytännössä selvää, että Fuchsia tulee tukemaan Android-sovelluksia, mutta viimeisin muutos Android Open Source Projectiin näyttäisi varmistavan tämän. Muutoksen mukana tulleessa readme-tiedostossa viitataan koodimuutoksiin ja kerrotaan niiden liittyvän tavoitteisiin koodata ART Fuchsialle. ART:lla tarkoitetaan Android Runtimea, joka on ympäristö, jossa Android-sovelluksia ajetaan.

Vielä on aikaista sanoa, koska ensimmäisiä Fuchsia-laitteita julkaistaan, mutta Googlen odotetaan tänä vuonna kuitenkin vahvistavan uuden käyttöjärjestelmän kehityksen olevan käynnissä. Androidin ollessa maailman suosituin käyttöjärjestelmä tällä hetkellä, onkin vain järkevää, että sen korvaamiseksi suunniteltu käyttöjärjestelmä tukee myös Android-sovelluksia julkistusvaiheessa.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (1)

karmakameli
karmakameli

1

Toimituksessa on tainnut olla tietokatkos kun sama juttu on uutisoitu jo aiemmin:
Google teki koodimuutoksen Fuchsiaan – Saa tuen Android-sovelluksille
Manu Pitkänen 3.1.2019 10:47

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.