Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uudet Nokiat saapuvat Suomeen – Tämän verran ne maksavat

Manu Pitkänen

Uudet Nokiat saapuvat Suomeen – Tämän verran ne maksavat
HMD Global aloittaa Nokia 8.1- ja Nokia 5.1 Plus -älypuhelimien myynnin Suomessa 14. tammikuuta. Nokia 8.1 -puhelimen suositeltu vähittäismyyntihinta on 399 euroa ja Nokia 5.1 -puhelimen suositeltu vähittäismyyntihinta on 199 euroa.

"Jokainen älypuhelimemme tuo faneillemme aina uusia huippuluokan käyttökokemuksia. Sekä Nokia 8.1 että Nokia 5.1 Plus tarjoavat käyttäjille aiempaa tehokkaamman suorituskyvyn ja ensiluokkaisen kuvauskokemuksen tyylikkäässä paketissa, ja niiden hinta-laatusuhde on erinomainen", kehuu HMD Globalin Pohjoismaiden liiketoimintajohtaja Ossi Korpela.

Nokia 8.1:stä löytyy ZEISSin optiikalla varustettu 12 megapikselin pääkamera. Kennon pikselit ovat kooltaan 1,4 mikronia ja kennolla on kokoa 1/2,55 tuumaa. Etupuolelta löytyy kookas 6,18 tuuman PureDisplay-näyttö.

Pyöreämpilinjaisemmassa Nokia 5.1 Plussa on 5,8 tuuman näyttö ja 13 megapikselin kamera, jonka parina on viiden megapikselin syvyyskamera. Tallennustilaa on saatavilla 32 gigatavua ja käyttömuistia on kolme gigatavua. Nokia 8.1 toimitetaan Android Piella varustettuna, mutta Nokia 5.1 Plussaan on asennettu vanhempi Android Oreo. HMD Global lupaa kuitenkin ohjelmistopäivitykset kahdeksi vuodeksi.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.