Withingsin uusi älykello oppi Applelta EKG-mittauksen

Matti Robinson

Withingsin uusi älykello oppi Applelta EKG-mittauksen
Viime syksynä uuden Apple Watchin julkaisu toi mukanaan melkoisen uudistuksen maailman suosituimpaan älykelloon. Erityisesti huomiota herätti uusi EKG-ominaisuus, jolla terveystoiminnot nostettiin aivan uudelle tasolle.

Kyseessä oli Applen mukaan ensimmäinen kuluttajatuote markkinoilla laatuaan, mutta nyt muutkin valmistajat ovat heränneet ominaisuuden potentiaalin. Nokian omistuksessakin ollut Withings on esitellyt uutta tuotetta, jolla pystytään luomaan sydänfilmiä.

Kyseessä on Withings Move ECG, joka pystyy mittaamaan sydäntä elektrokardiogrammin tavoin. Move ECG ei kuitenkaan ole Apple Watchin tavoin monitoiminen älykello, vaan laite on pikemminkin ominaisuuksien puolesta aktiivisuusranneke kellotaululla.

Kellotaulun ja EKG:n lisäksi se pystyy seuraamaan unta ja urheilusuorituksia. Laitteen akkukestoksi on kerrottu 12 kuukautta, joka on melkoisen huima saavutus.Withingsin mukaan laite saapuu markkinoille vuoden toisella puoliskolla reilun satasen hintaan. Puolet halvemmalla saa puolestaan Withingsin tavallista Move-kelloa, joka ei pidä sisällään EKG-ominaisuutta.

Parhaat kännykkätarjoukset

Sony Xperia 5 III – hinta laskenut -44%

Sony Xperia 5 III
449 € Teleoutlet
798 € Gigantti
820 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 797 €

Xiaomi Mi 11 Lite 5G – hinta laskenut -43%

Xiaomi Mi 11 Lite 5G
199 € Power
349 € DNA
409 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 348 €

Sony Xperia 1 III – hinta laskenut -38%

Sony Xperia 1 III
649 € Teleoutlet
899 € Hobby Hall
1047 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 1047 €

Samsung Galaxy S10e – hinta laskenut -37%

Samsung Galaxy S10e
471 € CDON
743 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 742 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.