Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google toi Assistantin Google Mapsiin

Matti Vähäkainu

Google toi Assistantin Google Mapsiin
Google on CES-messujen ohessa julkaissut uuden päivityksen, joka laajentaa sen älykkään ääniavustajan toimintaa Android- ja iOS-laitteissa. Yhtiö on tuonut avustajan nyt myös suoraan Google Mapsiin.

Se kiusoitteli ominaisuutta jo viime vuoden I/O-messuilla, ja sen oli määrä saapua viime kesänä laitteisiin, mutta viivästymistä tapahtui tähän päivään saakka.

Nyt Google on julkaissut päivityksen Google Mapsille, jossa Assistant löytyy sovelluksesta, kertoo Android Central. Tämä mahdollistaa paitsi tietysti navigoinnin äänen avustuksella, joka on aiemminkin onnistunut, myös muita ominaisuuksia.

  • Jaa saapumisaika kavereiden kesken -- Google Assistant laskee saapumisajan Google Mapsista ja lähettää sen tekstiviestinä
  • Vastaa äänellä viesteihin Android Messages, Hangouts, WhatsApp, Messenger, Telegram, Viber ja SMS-sovelluksista
  • Hallitse musiikkia tai podcastiä
  • Etsi bensaa, ruokaa tai muita kohteita reitin varrelta
  • Lisää uusi pysäkki matkan varrellePäivitys on lähtenyt "jakeluun" tänään, joskin toiminnot laitetaan päälle palvelinpuolella, joten ominaisuudet saattavat löytyä Google Mapsista vaikkei päivitystä sovellukseen olekaan saapunut.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.