Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Jollan uusin päivitys on nimeltään Sipoonkorpi

2
Jami Virtanen

Jollan uusin päivitys on nimeltään Sipoonkorpi
Suomalainen matkapuhelinyhtiö Jolla on julkaissut Sipoonkorpi nimisen päivityksen Sailfish-pohjaisille puhelimille. Pääosin päivitys keskittyy yhteyksien, turvallisuuden sekä käyttäjäkokemuksen parantamiseen.

Sipoonkorpi-päivitys sisältää parannuksia tietoturvaan, kuvien muokkaukseen sekä antaa käyttäjille mahdollisuuden kustomoida valikkoja enemmän mielensä mukaan. Lisäksi päivitys tuo mahdollisuuden saada säätiedot lukitusnäytölle. Lisäksi päivityksen mukana tuli tuki bulgarian kielelle, johon Jolla on saanut apua paikallisilta opiskelijoilta.

Päivitys on saatavilla kaikille Sailfish X-ohjelmassa mukana oleville laitteille. Lisää päivityksestä Jollan sivuilta.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Abcabc375:

Vieläkö noita on? En ole nähnyt yhtäkään vuosiin


Käytössä ?
Suomessa joillain harrastajilla, ja niistäkin varmaan monella jokin muu(kin) käyttökone. Eli aika sattuma että sattuu samaan tilaan ja näkemään jonkun Sailfish käyttäjän ja sen vielä tunnistaan (jos ei läphipiirissä sellaisia). Pientä eloa täällä kai syntynyt lähinnä sopivien Sony tarjousten myötä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.