Uno-korttipeli julkaistiin iPhonelle ja Androidille

2
Manu Pitkänen

Uno-korttipeli julkaistiin iPhonelle ja Androidille
Legendaarinen korttipeli Uno on ilmestynyt nyt ilmaisena mobiilipelinä. Peliä voi pelata maailmanlaajuisesti niin iOS- kuin Android-laitteillakin.

Oikeudet peliin omistava Mattel on aiemmin tarjonnut mahdollisuutta pelata Unoa Facebook-pelinä (Instant Games). Nyt oli siis korkea aika julkaista pelistä mobiilisovellus. Kolmansien osapuolien Uno-pelejä on tosin ollut jo aiemminkin saatavilla, joten kovimmat Uno-harrastajat ovat päässeet helpottamaan himojaan mobiilissa ennen Mattelin julkaisuakin.

Mattelin Uno-peliä on pelannut Facebookissa ja mobiilissa (soft-lanseeraus) 45 miljoona ihmistä. Mobiilissa Unoa voi pelata joko yksin tai kaksinpelinä kaveria vastaan. Peliin kuuluvat olennaisena osana myös turnaukset, joissa erotellaan harrastelijat todellisista uunoista.

PC-pelaajat voivat hankkia Unon myös Steamistä.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.