Tässä se on – Samsungin Galaxy S10 -mallisto

5
Manu Pitkänen

Tässä se on – Samsungin Galaxy S10 -mallisto
Älypuhelinmerkkien yllätyksiä jo vuosia murskannut Evan Blass (@evleaks) on iskenyt jälleen julkaisemalla lehdistökuvan Samsungin Galaxy S10 -mallistosta. Kuten on jo vähän aikaa ollut puhetta, Samsungin aikeena on julkaista tänä keväänä yhteensä kolme S-sarjan älypuhelinta.

Kolmikon nimistä kaksi on ollut jo hyvän aikaa tiedossa, koska ne oletettavasti noudattavat aiempien vuosien kaavaa: Galaxy S10:n suurempi sisar lienee siis Galaxy S10 Plus. Uusi tulokas mallistoon on Galaxy S10:n karvalakkimalli, joka on kustannustasoltaan muita uutuuksia houkuttelevampi isolle yleisölle. Evan Blassin mukaan tämän edullisemman mallin nimi saattaisi olla Galaxy S10E.

Lehdistökuvista nähdään, että Galaxy S10E:hen on tulossa kaksoiskamera sekä etupuolelle yhdestä kennosta koostuva selfie-kamera. Näyttötekniikassa on siirrytty aikaan, sillä yläreunan loven sijaan näytön oikeassa kulmaan on puhkaistu reikä etukameraa varten. Galaxy S10 Plussassa on kaksoisetukamera, joten kameroita varten on puhkottu näyttöön isompi reikä. Galaxy S10:ssä ja Galaxy S10 Plussassa on takana kolmoiskamera.Sormenjälkilukijaa ei näyttäisi olevan takakameroiden vieressä lainkaan.

Samsungin odotetaan esittelevän puhelimet 20. helmikuuta San Franciscossa. Noin viikkoa myöhemmin Barcelonassa järjestetään vuosittaiset MWC-messut.Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo A77 5G – hinta laskenut -40%

Oppo A77 5G
149 € DNA
199 € Proshop
249 € Verkkokauppa.com

Alin hinta viikko sitten: 249 €

Nokia XR20 – hinta laskenut -40%

Nokia XR20
174 € Kärkkäinen
350 € Proshop
368 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 289 €

Nokia G10 – hinta laskenut -30%

Nokia G10
106 € Hobby Hall
150 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 151 €

Honor X7 – hinta laskenut -29%

Honor X7
70 € Kärkkäinen
129 € DNA
182 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 97 €

Kommentit (5)

Anonyymi käyttäjä
Reunis (vahvistamaton)

3

Suojakuoret tekee puhelimesta aina ruman. Idiootit käyttää.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

5

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti WinLix:

Voisin harkita jos hinta alle 500 ja puhdas Android. Muutoin siirryn mieluummin Nokian "leiriin".

Hinnat alkenmalli voi kaupassa olla hintaraajaasi sopiva, mutta puhtaalla Androidilla tuskin tulee, tosin sen varmaan tiesitkin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.