MobilePay sai uuden pankkikumppanin Handelsbankenista

Manu Pitkänen

MobilePay sai uuden pankkikumppanin Handelsbankenista
Danske Bankin mobiilimaksusovelluksesta itsenäiseksi tytäryhtiöksi ponnistanut MobilePay on solminut Handelsbanken Suomen kanssa kumppanuussopimuksen. Yhteistyön myötä MobilePay parantaa toimintakattavuuttaan kaikissa maksutilantilanteissa.

MobilePaysta tuli itsenäinen yhtiö viime kesänä, ja sillä on maksupalvelulupa Finanssivalvonnalta. MobilePayn pankkikumppaneita ovat Danske Bank, SEB ja S-pankki joukkoon liittyneen Handelsbankenin lisäksi. Koska MobilePay on Danske Bankin omistama, on sillä ollut oma työnsä saada kilpailijapankit mukaan palveluun. Suurimmista pankeista Nordea ja OP ovat jättäytyneet ulkopuolelle.

Sovelluksen avulla käyttäjä voi maksaa puhelimellaan niin laskuja, kauppaostoksia kuin kavereilleenkin (P2P-maksut). MobilePayn käyttö on ollut kovassa kasvussa, sillä vuonna 2018 sovelluksella tehdyt siirrot tuplaantuivat edellisestä vuodesta. Sovelluksella siirrettiin vuoden 2018 aikana rahaa yli 260 miljoonaa euroa, joka on 140 prosenttia enemmän kuin vuonna 2017.Lue myös:


Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo Reno 5 Lite – hinta laskenut -46%

Oppo Reno 5 Lite
334 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 613 €

Realme X50 5G – hinta laskenut -36%

Realme X50 5G
339 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 527 €

Oppo Reno 8 Lite 5G – hinta laskenut -34%

Oppo Reno 8 Lite 5G
326 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 496 €

Xiaomi 12X – hinta laskenut -33%

Xiaomi 12X
707 € Proshop
891 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 1328 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.