Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

MobilePay sai uuden pankkikumppanin Handelsbankenista

Manu Pitkänen

MobilePay sai uuden pankkikumppanin Handelsbankenista
Danske Bankin mobiilimaksusovelluksesta itsenäiseksi tytäryhtiöksi ponnistanut MobilePay on solminut Handelsbanken Suomen kanssa kumppanuussopimuksen. Yhteistyön myötä MobilePay parantaa toimintakattavuuttaan kaikissa maksutilantilanteissa.

MobilePaysta tuli itsenäinen yhtiö viime kesänä, ja sillä on maksupalvelulupa Finanssivalvonnalta. MobilePayn pankkikumppaneita ovat Danske Bank, SEB ja S-pankki joukkoon liittyneen Handelsbankenin lisäksi. Koska MobilePay on Danske Bankin omistama, on sillä ollut oma työnsä saada kilpailijapankit mukaan palveluun. Suurimmista pankeista Nordea ja OP ovat jättäytyneet ulkopuolelle.

Sovelluksen avulla käyttäjä voi maksaa puhelimellaan niin laskuja, kauppaostoksia kuin kavereilleenkin (P2P-maksut). MobilePayn käyttö on ollut kovassa kasvussa, sillä vuonna 2018 sovelluksella tehdyt siirrot tuplaantuivat edellisestä vuodesta. Sovelluksella siirrettiin vuoden 2018 aikana rahaa yli 260 miljoonaa euroa, joka on 140 prosenttia enemmän kuin vuonna 2017.Lue myös:


Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.