Mobilepaylla mahdollista maksaa nyt kaikissa Prismoissa

Jami Virtanen

Mobilepaylla mahdollista maksaa nyt kaikissa Prismoissa
S-Ryhmän mukaan keskiviikosta lähtien kaikissa Suomen Prismoissa voi käyttää Mobilepayta maksuvälineenä.

Mobiilimaksuratkaisu MobilePayn käyttöönotto etenee hyvää vauhtia S-ryhmän päivittäistavarakaupoissa. Mobiilimaksaminen onnistuu nyt jokaisessa 66 Prismassa ympäri Suomen. S-ryhmän mukaan kaikki päivittäistavarakaupan toimipaikat saadaan mukaan maaliskuuhun 2019 mennessä. Prismojen lisäksi MobilePay käy jo useissa S-marketeissa, Saleissa ja Alepoissa eri kaupungeissa.

- Mobiilimaksaminen kiinnostaa asiakkaita ja meiltä on kaivattu ratkaisua, jossa bonukset saa mobiilisti maksamisen yhteydessä ilman S-Etukortin näyttämistä erikseen. Mobilepayn kanssa BLE-tekniikalla toteutettu ratkaisu mahdollistaa asiakkaillemme sujuvan maksutapahtuman, jonka voi suorittaa maksupäätteen sijaan omalla puhelimella vaikkapa kassahihnan päässä ostoksia pakatessa, kuvailee SOK Liiketoiminta Oy:n toimitusjohtaja Jari Annala.

Bonusta saadakseen asiakkaan täytyy kerran tunnistautua S-ryhmän asiakasomistajaksi Mobilepay-sovelluksessa. Tämän jälkeen sovellus muistaa tiedon asiakasomistajuudesta ja ostoksista kertyy bonusta riippumatta valitusta maksukortista. Tunnistautumisen jälkeen Mobilepay-sovellus muistaa myös muut asiakasomistajan valitsemat palvelut, kuten sähköisen kuitin.- Jo ensimmäisten kuukausien aikana MobilePayn käyttäjämäärät ovat kasvaneet huimasti sitä mukaa, kun maksutapa on tullut S-ryhmän kauppoihin. Näemme kasvua kaikilla alueilla henkilöiden välisistä siirroista verkkomaksuihin ja maksuihin kivijalkakaupoissa. Uskomme vahvasti siihen, että Suomesta on tulossa todellinen mobiilimaksamisen maa, iloitsee Moblepay Suomen toimitusjohtaja Anniina Heinonen.

Täältä voit tarkistaa missä S-ryhmän toimipisteissä Mobilepay kelpaa Prismojen lisäksi.

Lue: Miten MobilePaylla maksetaan kaupassa?

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi 11 Lite 5G NE – hinta laskenut -33%

Xiaomi 11 Lite 5G NE
199 € Telia
299 € Gigantti
299 € Euronics

Alin hinta viikko sitten: 299 €

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -23%

Motorola Moto E22i
99 € Gigantti
109 € Proshop
129 € Power

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Realme C33 – hinta laskenut -22%

Realme C33
179 € Proshop
179 € ComputerSalg
179 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Motorola Moto E32s – hinta laskenut -18%

Motorola Moto E32s
129 € CDON
134 € Proshop
154 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 157 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.