Uusia Nokia-puhelimia taas luvassa – HMD Global lähetti kutsut

Manu Pitkänen

Uusia Nokia-puhelimia taas luvassa – HMD Global lähetti kutsut
Tänäkin vuonna kotimainen matkapuhelinyhtiö HMD Global aikoo ottaa osaa Barcelonassa järjestettäviin MWC-messuihin. Medialle lähetetystä selviää, että yhtiö aikoo pitää lehdistötilaisuutensa 24. helmikuuta.

Tilaisuudessa on luvassa tietysti uusia Nokia-brändättyjä puhelimia. Parina viime vuonna MWC:ssä on esitelty uudelleen lämmitettyjä retropuhelimia, esimerkiksi Nokia 3310 ja banaanipuhelin Nokia 8110 ovat saaneet modernisoidut versiot MWC-messuilla. Kutsukirjeen Throwback-viittauksen perusteella HMD Global voi iskeä taas tänä vuonna uudella retropuhelimella.

Retropuhelimet eivät ole kuitenkaan niitä kaikkein odotetuimpia uutuuksia, vaan Nokia-fanien odotukset kohdistunee erityisesti huhuissa muutaman kuukauden ajan pyörineeseen Nokia 9 Pureview -puhelimeen, jossa on peräti viidestä kennosta koostuva kamera.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.