Tässä on Samsungin uudet Galaxy S10 -puhelimet

Manu Pitkänen

Tässä on Samsungin uudet Galaxy S10 -puhelimet
Galaxy Foldin paljastuksella alkanut Samsungin lehdistötilaisuus sai pian jatkoa, kun yhtiö esitteli uudet lippulaivansa Galaxy S10:n, Galaxy S10E:n ja Galaxy S10+:n, joilla yhtiö juhlistaa Galaxy S -sarjan 10-vuotista taivalta.

Taipuva näyttöä S10-malleihin ei saatu, mutta jotain uutta kuitenkin: Galaxy S10:ssä käytetään "maailman ensimmäistä" AMOLED-teknologiaan perustuvaa Infinity-O-näyttöä. Infinity-O on Samsungin keksimä nimitys näytölle, joka kattaa puhelimen koko etupuolen ja siihen on tehty etukameraa varten "reikä". Perustason Galaxy S10:ssä näyttö ympäröi yhtä etukameraa, mutta Plus-mallissa näyttöön on upotettu kaksoisetukamera. Galaxy S10:n näytöllä on kokoa 6,1 tuumaa ja Galaxy S10 Plussan näyttö on taas 6,4-tuumainen.

Lisäksi puhelimissa on ultraääneen perustuva sormenjälkilukija, joka on upotettu niin ikään näyttöön. Enää ei siis tarvitse kurkotella puhelimen takakuoreen, jos haluaa käyttää sormenjälkilukijaa. Galaxy S10 -puhelimissa on myös kaksisuuntainen langaton lataus, joten puhelimella voi ladata halutessaan muita laitteita. Galaxy S10:ssä ja Galaxy S10 Plussassa on kolmoiskamerajärjestelmä, joka koostuu ultralaajakulmaisesta, laajakulmaisesta ja telelinssistä. Ensinnä mainitun kameran kennossa on 16 miljoonaa pikseliä ja kahdessa jälkimmäisessä on molemmissa 12 megapikselin kenno (f/1,5 ja f/2,4). Puhelimien kamerat kykenevät tallentamaan videota HDR10+-muodossa.Puhelimet tulevat ennakkotilattavaksi 20. helmikuuta ja niiden myynti alkaa 8. maaliskuuta. Puhelinten suositushinnat ovat 949 € Galaxy S10:lle, 799 € Galaxy S10e:lle, 1049 € Galaxy S10+ 128 Gt:lle ja 1679 € Galaxy S10+ 1 Tt:lleTämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.