>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung paljasti taittuvan Galaxy Foldin – Hinta lyö ällikällä

Manu Pitkänen

Samsung paljasti taittuvan Galaxy Foldin  – Hinta lyö ällikällä
Samsung paljasti tänään San Franciscossa järjestetyssä lehdistötilaisuudessa täysin uudenlaisen älypuhelimen ja tabletin hybridin: Galaxy Foldin. Sen voi taittaa kiinni älypuhelimeksi ja avoinaisena se toimii mini-kokoisena tablettina.

Kiinni taitettuna puhelimen näytön koko 4,3-tuumainen, mutta avattuna näytön koko kasvaa 7,3 tuumaan, jossa on tilaa työskennellä vaikkapa kolmella sovelluksella samanaikaisesti. Jotta laitteen tarjoama käyttökokemus olisi mahdollisimman optimaalinen, on Samsungin pitänyt tehdä teknisten ratkaisuiden lisäksi paljon ajattelutyötä ohjelmistopuolella.

Niinpä Galaxy Foldista löytyy App Continuityksi kutsuttua ominaisuutta, jonka ansiosta pienellä näytöllä avattu sovellus avautuu isolle näytölle kun laitteen avaa auki. Ominaisuutta tukevat ainakin Microsoftin Office-sovellukset sekä YouTube.

Näytöt kuluttavat paljon virtaa, mutta Galaxy Foldin fyysisen muotoilun ansiosta laitteesssa on tilaa akuille. Niinpä "simpukan" molemmissa kansissa on erilliset akut. Kameroita puhelimessa on peräti kuusi kappaletta: kolme takana, kaksi sisäpuolella ja yksi edessä. Suorituskyvystä vastaa peräti 12 gigatavun käyttömuisti sekä 7 nanometrin suoritin.Uutuusarvo näkyy laitteen hinnassa. Huhtikuun 26. päivä myyntiin tulevan puhelimen hinnat alkavat 1980 dollarista. Galaxy Foldista tulee saataville sekä 5G- että 4G-versiot.

Lue myös:
Puhelinvertailun arvostelussa 2100 euron Galaxy Fold.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.