Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus ja Elisa yhteistyöhön – Tuovat Suomeen 5G-puhelimen

Manu Pitkänen

OnePlus ja Elisa yhteistyöhön – Tuovat Suomeen 5G-puhelimen
5G-älypuhelimien maailmanvalloitus alkaa tänä vuonna. Eilen Samsung esitteli Galaxy S10 -puhelinmallinsa, joista on tulossa erilliset 5G-versiot myyntiin. Huawei aikoo olla niin ikään 5G-karkeloissa mukana ensimmäisten joukossa, mutta niin näyttää olevan myös OnePlus.

OnePlus ja Elisa kertoivat tänään tuovansa yhdessä Suomen markkinoille 5G-puhelimen kuluvan vuoden aikana. Tarkemmin sanottuna OnePlussan 5G-puhelin ilmestyy toisen vuosineljänneksen aikana – OnePlussalla on ollut tapana julkaista uusi puhelinmalli alkukesän paikkeilla. Elisa aikoo ottaa OnePlussan 5G-puhelimen valikoimiinsa vauhdittaakseen 5G-liittymien myyntiä.

Suomessa avattiin 5G-verkot kaupalliseen käyttöön tämän vuoden aikana. Operaattorit rakentavat ja laajentavat verkkoja parhaillaan. Elisalla on 5G-verkko jo Tampereella, Jyväskylässä, Turussa ja Helsingissä kaupunkikeskustojen alueella.

OnePlus esittelee 5G-puhelimensa prototyyppiä MWC-messuilla Qualcommin osastolla.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.