Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus ja Elisa yhteistyöhön – Tuovat Suomeen 5G-puhelimen

Manu Pitkänen

OnePlus ja Elisa yhteistyöhön – Tuovat Suomeen 5G-puhelimen
5G-älypuhelimien maailmanvalloitus alkaa tänä vuonna. Eilen Samsung esitteli Galaxy S10 -puhelinmallinsa, joista on tulossa erilliset 5G-versiot myyntiin. Huawei aikoo olla niin ikään 5G-karkeloissa mukana ensimmäisten joukossa, mutta niin näyttää olevan myös OnePlus.

OnePlus ja Elisa kertoivat tänään tuovansa yhdessä Suomen markkinoille 5G-puhelimen kuluvan vuoden aikana. Tarkemmin sanottuna OnePlussan 5G-puhelin ilmestyy toisen vuosineljänneksen aikana – OnePlussalla on ollut tapana julkaista uusi puhelinmalli alkukesän paikkeilla. Elisa aikoo ottaa OnePlussan 5G-puhelimen valikoimiinsa vauhdittaakseen 5G-liittymien myyntiä.

Suomessa avattiin 5G-verkot kaupalliseen käyttöön tämän vuoden aikana. Operaattorit rakentavat ja laajentavat verkkoja parhaillaan. Elisalla on 5G-verkko jo Tampereella, Jyväskylässä, Turussa ja Helsingissä kaupunkikeskustojen alueella.

OnePlus esittelee 5G-puhelimensa prototyyppiä MWC-messuilla Qualcommin osastolla.Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.