Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung takoo Galaxyillä – Yli kaksi miljardia puhelinta myyty

Manu Pitkänen

Samsung takoo Galaxyillä – Yli kaksi miljardia puhelinta myyty
Samsungin eilisen Unpacked-julkistustapahtuman valokeilassa olivat tietysti uudet Galaxy S10 -puhelimet, mutta tilaisuudessa joristiin paljon muustakin. Samsung käytti tilaisuutta hyväkseen tilastotietojen päivittämiseen.

Ensimmäinen Galaxy S -puhelin esiteltiin maailmalle kuluvan vuosikymmenen alussa. Silloin Samsung lähti todenteolla haastamaan Applea ja voittavaksi hevoseksi se valitsi onnistuneesti Googlen Android-käyttöjärjestelmän. Matka on ollut täynnä ylä- ja alamäkeä, mutta kaikesta huolimatta Samsung on onnistunut varmistamaan paikkansa maailman suurimpien älypuhelinmerkkien joukossa.

Unpacked-tapahtumassa Samsung paljasti, että tämän matkan aikana yhtiö on myynyt peräti kaksi miljardia Galaxy-puhelinta. Mukaan lasketaan niin kalleimmat Galaxy S -mallit kuin kaikkein halvimmatkin Android-puhelimet. Apple ei kalpene paljoa Samsungin rinnalla, sillä yhtiö kertoi viime syksynä myyneensä yli kaksi miljardia iOS-laitetta – lukemaan sisältyy siis iPhonien lisäksi myös iPadit.Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.