Samsung takoo Galaxyillä – Yli kaksi miljardia puhelinta myyty

Manu Pitkänen

Samsung takoo Galaxyillä – Yli kaksi miljardia puhelinta myyty
Samsungin eilisen Unpacked-julkistustapahtuman valokeilassa olivat tietysti uudet Galaxy S10 -puhelimet, mutta tilaisuudessa joristiin paljon muustakin. Samsung käytti tilaisuutta hyväkseen tilastotietojen päivittämiseen.

Ensimmäinen Galaxy S -puhelin esiteltiin maailmalle kuluvan vuosikymmenen alussa. Silloin Samsung lähti todenteolla haastamaan Applea ja voittavaksi hevoseksi se valitsi onnistuneesti Googlen Android-käyttöjärjestelmän. Matka on ollut täynnä ylä- ja alamäkeä, mutta kaikesta huolimatta Samsung on onnistunut varmistamaan paikkansa maailman suurimpien älypuhelinmerkkien joukossa.

Unpacked-tapahtumassa Samsung paljasti, että tämän matkan aikana yhtiö on myynyt peräti kaksi miljardia Galaxy-puhelinta. Mukaan lasketaan niin kalleimmat Galaxy S -mallit kuin kaikkein halvimmatkin Android-puhelimet. Apple ei kalpene paljoa Samsungin rinnalla, sillä yhtiö kertoi viime syksynä myyneensä yli kaksi miljardia iOS-laitetta – lukemaan sisältyy siis iPhonien lisäksi myös iPadit.Parhaat kännykkätarjoukset

Nokia XR20 – hinta laskenut -40%

Nokia XR20
174 € Kärkkäinen
350 € Proshop
366 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 289 €

Oppo A77 5G – hinta laskenut -40%

Oppo A77 5G
149 € DNA
199 € Proshop
249 € Verkkokauppa.com

Alin hinta viikko sitten: 249 €

Nokia G10 – hinta laskenut -30%

Nokia G10
106 € Hobby Hall
149 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 151 €

Honor X7 – hinta laskenut -29%

Honor X7
70 € Kärkkäinen
99 € Power
129 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 97 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.