Nokialta tulee uusia halpoja puhelimia – Nokia 1 Plus ja Nokia 210

Manu Pitkänen

Nokialta tulee uusia halpoja puhelimia – Nokia 1 Plus ja Nokia 210
Suomalainen HMD Global otti Barcelonan MWC-messuille mukaansa Nokia 9 Pureview'n ja keskihintaisten Nokia 4.2:n ja 3.2:n lisäksi alemman hintaluokan puhelimia.

Noin sadan euron puhelinta metsästäville HMD Global tuo tänä vuonna tarjolle Nokia 1 Plussan, jossa on kookas 5,45 tuuman näyttö, mutta sen tarkkuus on FWVGA+-tasoa (197 PPI). Laadukkuuden vaikutelmaa on yritetty tuoda "3D nano -pinnoitetulla" karbonaattikuorella. Käyttöjärjestelmänä käytetään luonnollisesti uutta Android 9 Pietä.

Kehittyvien talouksien viestintätarpeisiin HMD Global iskee Nokia 210 -peruspuhelimella, josta löytyy kaikki välttämätön. Tärkein ominaisuus lienee 18 tunnin puheaika ja 20 vuorokauden valmiusaika. Nokia 210:n arvioitu keskimääräinen jälleenmyyntihinta on 35 dollaria.


Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.