Nokia 9 Pureview'n kamerateknologiasta kiinnostuivat muutkin Android-merkit

Manu Pitkänen

Nokia 9 Pureview'n kamerateknologiasta kiinnostuivat muutkin Android-merkit
HMD Globalin edelläkävijyys viisikennoisissa älypuhelinkameroissa voi jäädä kovin lyhytaikaiseksi, sillä kiinalainen Xiaomi ja Nokia 9 Pureview'n taustatekniikan toimittanut Light ovat ilmoittaneet yhteistyöstä.

Lehdistötiedotteesta ei ilmene yhteistyön aloittamisen lisäksi oikein mitään konkreettista, sillä se sisältää lähinnä yhtiöiden itsekehua tai toistensa kehumista. Joka tapauksessa Xiomilta voidaan odottaa jollakin aikavälillä uudenlaista älypuhelinta, jossa kameroiden määrä on poikkeuksellisen suuri. Light on Nokia 9 Pureview'n kohdalla todistanut, että teknologia on valmis kaupalliseen käyttöön, joten yhteistyö Xiaomin kanssa voi edetä nopeasti.

Xiaomi ei lupaa vielä tässä vaiheessa koska Lightin teknologiaa voidaan alkaa hyödyntää sen älypuhelimissa.Käytännössä Lightin tarjoama teknologia mahdollistaa useiden kameroiden samasta hetkestä ottamien kuvien yhdistämisen, jolloin lopputuloksena on kuvanlaadullisesti ylivertainen kuva. Teknologia mahdollistaa myös kuvien tarkennuksen muuttamisen jälkikäteen.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme 9 4G – hinta laskenut -31%

Realme 9 4G
283 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 410 €

Motorola edge 20 – hinta laskenut -26%

Motorola edge 20
249 € Power
338 € CDON
338 € Hobby Hall

Alin hinta viikko sitten: 338 €

Motorola Moto Razr 2022 – hinta laskenut -26%

Motorola Moto Razr 2022
849 € Lenovo
1066 € CDON
1149 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 1149 €

Honor X8 – hinta laskenut -26%

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.