Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia 9 Pureview'n kamerateknologiasta kiinnostuivat muutkin Android-merkit

Manu Pitkänen

Nokia 9 Pureview'n kamerateknologiasta kiinnostuivat muutkin Android-merkit
HMD Globalin edelläkävijyys viisikennoisissa älypuhelinkameroissa voi jäädä kovin lyhytaikaiseksi, sillä kiinalainen Xiaomi ja Nokia 9 Pureview'n taustatekniikan toimittanut Light ovat ilmoittaneet yhteistyöstä.

Lehdistötiedotteesta ei ilmene yhteistyön aloittamisen lisäksi oikein mitään konkreettista, sillä se sisältää lähinnä yhtiöiden itsekehua tai toistensa kehumista. Joka tapauksessa Xiomilta voidaan odottaa jollakin aikavälillä uudenlaista älypuhelinta, jossa kameroiden määrä on poikkeuksellisen suuri. Light on Nokia 9 Pureview'n kohdalla todistanut, että teknologia on valmis kaupalliseen käyttöön, joten yhteistyö Xiaomin kanssa voi edetä nopeasti.

Xiaomi ei lupaa vielä tässä vaiheessa koska Lightin teknologiaa voidaan alkaa hyödyntää sen älypuhelimissa.Käytännössä Lightin tarjoama teknologia mahdollistaa useiden kameroiden samasta hetkestä ottamien kuvien yhdistämisen, jolloin lopputuloksena on kuvanlaadullisesti ylivertainen kuva. Teknologia mahdollistaa myös kuvien tarkennuksen muuttamisen jälkikäteen.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.