OnePlus-pomo: OnePlus 7 ei saa langatonta latausta

2
Puhelinvertailu

OnePlus-pomo: OnePlus 7 ei saa langatonta latausta
Muutamat tämän vuoden tärkeimmät Android-puhelinjulkaisut on jo tälle vuodelle takana. Erityisesti Samsung pamautti ilmoille melkoiset fanfaarit kymmenvuotisjuhlissaan kolmen uuden Galaxy S10 -mallin avulla.

Tulossa on vielä muitakin suosittuja Android-malleja, joista seuraavana vuorossa on kenties Suomen suosituin Android-brändi, OnePlus. Kiinalaisyhtiön seuraavaa puhelinta odotellaan seuraavalla vuosineljänneksellä.

Tässä vaiheessa ei ole yhtään varmaa mitä uutta OnePlus 7 tuo edeltäjiinsä nähden, mutta yhtiön toimitusjohtaja Pete Lau on paljastanut CNETille jotain uutta tulevasta laitteesta.

Laun mukaan OnePlus 7 ei tule sisältämään langatonta latausta, joka on nostanut suosiotaan kilpailevien merkkien puhelimissa. Muun muassa juuri esitelty Galaxy S10 pystyy paitsi lataamaan itsensä niin myös lataamaan muita laitteita langattomasti.

Pete Lau selittää asiaa sillä, että OnePlus tarjoaa markkinoiden johtavan latausjärjestelmän. OnePlussan pikalataus onkin valtaisan nopea ja ehdottomasti markkinoiden aivan kärkeä, mutta toki langaton lataus tuo uudenlaisia mahdollisuuksia.Täysin langattomasta latauksesta yhtiö ei tietysti halua irtisanoutua, vaan haluaa vain olla kehittämässä sellaisen langattoman latauksen, joka nopeudellaan sopii yhtiön profiiliin.

Huhut ovat kertoneet, että OnePlus nopeuttaisi entisestään langallista pikalatausta tulevassa mallissaan.

Nähtäväksi jää onko langaton lataus valmis loppuvuodesta julkaistavaan OnePlus 7T:hen.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -42%

Motorola Lenovo ThinkPhone
583 € CDON
660 € Proshop
999 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 999 €

Honor 90 – hinta laskenut -29%

Honor 90
249 € Veikon Kone
349 € Gigantti
349 € Power

Alin hinta viikko sitten: 349 €

Realme C30 – hinta laskenut -22%

Realme C30
78 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 98 €

Honor Magic5 Pro – hinta laskenut -12%

Honor Magic5 Pro
1070 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 1222 €

Kommentit (2)

mcmopo
mcmopo

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti WinLix:

Oikea ratkaisu. Langaton lataus on pikalatauksen ansiosta hyödytön.

Kuinka niin hyödytön? Langattoman latuksen etuja on helppous. Heittää vaan puhelimen alustalle ja lataus alkaa, ei tarvitse sählätä piuhojen kanssa. Itse olen todennut tämän erittäin hyväksi autossa jossa voi laittaa puhelimen vaan telineeseen ja latus alkaa.

Langaton latasu on vähän niinkuin autossa polttoainekäyttöinen lammintin tai ilmastoini. Sitä ei tarvitse ennenkuin sen ekaan autoon saa. Tämän jälkeen sen haluaa seuraavankin autoon. Tosin erona on se että kaikki ei ota langatonta latausta kunnolla käyttöön kun alusta ei tule puhelimen mukana, tai sitten porukka ostaa halvimman alustan jossa puhelin pitää asetella kohdilleen ja käytännössä vaiva on samakuin piuhassa. Kunnon talausalustan kanssa homma kumminkin pelaa hyvin eikä siitä halua luapua seuraavassa puhelimessa. Itse huomasin vasta vaihdettuani pois S7:sta että kuinka paljon kaipaan langatonta latausta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.