OnePlus-pomo: OnePlus 7 ei saa langatonta latausta

2
Puhelinvertailu

OnePlus-pomo: OnePlus 7 ei saa langatonta latausta
Muutamat tämän vuoden tärkeimmät Android-puhelinjulkaisut on jo tälle vuodelle takana. Erityisesti Samsung pamautti ilmoille melkoiset fanfaarit kymmenvuotisjuhlissaan kolmen uuden Galaxy S10 -mallin avulla.

Tulossa on vielä muitakin suosittuja Android-malleja, joista seuraavana vuorossa on kenties Suomen suosituin Android-brändi, OnePlus. Kiinalaisyhtiön seuraavaa puhelinta odotellaan seuraavalla vuosineljänneksellä.

Tässä vaiheessa ei ole yhtään varmaa mitä uutta OnePlus 7 tuo edeltäjiinsä nähden, mutta yhtiön toimitusjohtaja Pete Lau on paljastanut CNETille jotain uutta tulevasta laitteesta.

Laun mukaan OnePlus 7 ei tule sisältämään langatonta latausta, joka on nostanut suosiotaan kilpailevien merkkien puhelimissa. Muun muassa juuri esitelty Galaxy S10 pystyy paitsi lataamaan itsensä niin myös lataamaan muita laitteita langattomasti.

Pete Lau selittää asiaa sillä, että OnePlus tarjoaa markkinoiden johtavan latausjärjestelmän. OnePlussan pikalataus onkin valtaisan nopea ja ehdottomasti markkinoiden aivan kärkeä, mutta toki langaton lataus tuo uudenlaisia mahdollisuuksia.Täysin langattomasta latauksesta yhtiö ei tietysti halua irtisanoutua, vaan haluaa vain olla kehittämässä sellaisen langattoman latauksen, joka nopeudellaan sopii yhtiön profiiliin.

Huhut ovat kertoneet, että OnePlus nopeuttaisi entisestään langallista pikalatausta tulevassa mallissaan.

Nähtäväksi jää onko langaton lataus valmis loppuvuodesta julkaistavaan OnePlus 7T:hen.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi Mi 11 Lite 5G – hinta laskenut -43%

Xiaomi Mi 11 Lite 5G
199 € Power
349 € DNA
409 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 348 €

Oppo Reno 7 4G – hinta laskenut -43%

Oppo Reno 7 4G
701 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 1229 €

Oppo A74 – hinta laskenut -33%

Oppo A74
362 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 544 €

Samsung Galaxy S10e – hinta laskenut -32%

Samsung Galaxy S10e
504 € CDON
743 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 742 €

Kommentit (2)

mcmopo
mcmopo

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti WinLix:

Oikea ratkaisu. Langaton lataus on pikalatauksen ansiosta hyödytön.

Kuinka niin hyödytön? Langattoman latuksen etuja on helppous. Heittää vaan puhelimen alustalle ja lataus alkaa, ei tarvitse sählätä piuhojen kanssa. Itse olen todennut tämän erittäin hyväksi autossa jossa voi laittaa puhelimen vaan telineeseen ja latus alkaa.

Langaton latasu on vähän niinkuin autossa polttoainekäyttöinen lammintin tai ilmastoini. Sitä ei tarvitse ennenkuin sen ekaan autoon saa. Tämän jälkeen sen haluaa seuraavankin autoon. Tosin erona on se että kaikki ei ota langatonta latausta kunnolla käyttöön kun alusta ei tule puhelimen mukana, tai sitten porukka ostaa halvimman alustan jossa puhelin pitää asetella kohdilleen ja käytännössä vaiva on samakuin piuhassa. Kunnon talausalustan kanssa homma kumminkin pelaa hyvin eikä siitä halua luapua seuraavassa puhelimessa. Itse huomasin vasta vaihdettuani pois S7:sta että kuinka paljon kaipaan langatonta latausta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.