Samsung tarjosi taitettavia näyttöjä myös Applelle

1
Manu Pitkänen

Samsung tarjosi taitettavia näyttöjä myös Applelle
Helmikuussa julkistetut Samsung Galaxy Fold- ja Huawein Mate X -älypuhelimet käynnistivät yhdessä taiteltavien älypuhelimien trendin, jonka pitkäikäisyys selviää kuitenkin vasta ajan kanssa. Kilpailijat pääsevät taiteltavaan näyttöteknologiaan kuitenkin kiinni, mikäli ne vain haluavat.

Näin kertoo ainakin korealainen ETNews-sivusto, jonka mukaan Samsung on tarjonnut taiteltavaa OLED-teknologiaansa Applen ja Googlen käyttöön. Vaikka Samsung ja Apple kilpailevatkin älypuhelimissa verisesti keskenään, on Samsungin liiketoiminnot levittäytyneet niin laajasti elektroniikan saralle, etteivät yksittäiset liiketoiminnot voi suoralta kädeltä kieltäytyä tekemästä yhteistyötä toisen yksikön kilpailijoiden kanssa.

Samsungin itsenäisten liiketoimintojen takia ei ole lainkaan tavatonta, että yhtiö kilpailee ja tekee yhteistyötä samanaikaisesti. Ei siis ole mikään yllätys, että uutta näyttöteknologiaa on tarjottu Applelle.

Galaxy Foldin ja Mate X:n hintataso on kuitenkin sen verran päätä huimaava, että laitteiden suosio on todennäköisesti hyvin vähäinen. Apple siis tuskin on kiinnostunut laitetyypistä kaupallisessa mielessä tällä hetkellä.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo A77 5G – hinta laskenut -40%

Oppo A77 5G
149 € DNA
199 € Proshop
249 € Verkkokauppa.com

Alin hinta viikko sitten: 249 €

Nokia XR20 – hinta laskenut -40%

Nokia XR20
174 € Kärkkäinen
350 € Proshop
366 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 289 €

Nokia G10 – hinta laskenut -30%

Nokia G10
106 € Hobby Hall
149 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 151 €

Samsung Galaxy S21 5G – hinta laskenut -29%

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.